About

sigla-d-spec.jpgDEFENCE SCHOOL este primul centru din Romania specializat in sporturi militare si tehnici de autoaparare.
Aici pasionatii de arme militare vor putea vedea si achizitiona replicile acestora la scara 1/1 si le vor putea folosi intr-un loc special amenajat pentru folosirea acestora.
Aici profesionistii din politia si armata noastra se pot antrena pentru scenarii de lupta urbana intr-un campus pregatit pentru CQB sau cu vegetatie abundenta.
Aici firmele de paza si protectie pot simula scenarii caracteristice activitatilor prestate.
Aici poti cumpara haine si echipament tactic, arme pentru sport care nu necesita permis,accesorii pentru autoaparare, articole pentru vanatoare si multe alte produse care satisfac nevoile pasionatilor de sporturi militare sau alte sporturi in aer liber.
Aici te poti antrena in tehnici de autoaparare nemaivazute pana acum in Romania.
Aici ai acces la cursuri de specializare in security.
Aici poti beneficia de antenamente la sala de sport, carti, pliante si informatii legate de tehnica folosirii armelor, tehnici de close combat si lupta urbana.
Aici poti descoperi cele mai noi tehnici de team building si tehnici de arma.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––

Acest centru a fost conceput pentru a satisface doua necesitati:
1. nevoia de securitate, protectia societatii impotriva infractionalitatii
2. nevoia de informare si educatie in privinta tehnicilor de arma si nu in ultimul rand sport si divertisment.

In cadrul Defence School functioneaza:
1-TACTICAL CITY- o zona special creata pentru sporturi militare si nu numai… Aici poti folosi arme de airsoft, paintball, aer comprimat, arcuri de tir, pentru divertisment, teambuilding sau antrenament. 4 HA teren amenajat ca o zona de razboi cu cazemate, gropi de obuze, vegetatie si obstacole care simuleaza campuri de lupta inconjoara o zona urbana care cuprinde 7 cladiri pe doua nivele. O piateta centrala formeaza o dificila zona de actiune pentru pasionatii de simulari militare, iar cladirile inconjuratoare ofera lupte CQB de maxima intensitate. Aici atmosfera este intretinuta de efecte de sunet si lumina care sporesc dramatismul actiunii, iar intunericul noptii transforma povestea intr-o experienta de neuitat.

2-MILSPEC- magazin de echipamente militare, articole destinate POLITIEI, FIRMELOR DE SECURITY, AIRSOFT si altor activitati de recreere si petrecere a timpului liber. Acest magazin vinde exclusiv produsele unor renumite brand-uri internationale germane, americane sau asiatice(airsoft). Firma poate onora comenzi speciale pentru aproape orice tip de echipament destinat profesionistilor, incluzand veste antiglont, casti kevlar, sisteme optice sau autoaparare. Adesa magazinului: TIMISOARA, str. Calea Aradului 142 ET.1.(langa mag mobila STADEX). TEL: 0356453190

3-SALA SPORT SAS- cele mai bune tehnici de autoaparare si STREET FIGHT predate de instructori internationali experti in CLOSE COMBAT!!!

Acest site este dedicat exclusiv activitatilor desfasurate la Tactical City. Pentru informatii legate de celelalte activitati accesati link-urile alaturate.
UN SFAT IMPORTANT: FA SPORT OMULE SI INVATA SA TE APERI SINGUR. IAR DACA INTELEGI ASTA, VIZITEAZA-NE SI POATE VEI INTELEGE…..SI NE VEI MULTUMI CU SIGURANTA.
STAY SAFE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s