Activitati

Paintball extremecurs italia 187BK_Activities71012_atvp_06_o+the_atv_rider_mx_periment_part_deux+front_view2La Tactical City exista posibilitatea practicarii multor activitati sportive cu tenta militara precum si alte activitati outdoor. Astfel aici se desfasoara antrenamente si cursuri specializate destinate fortelor de mentinere a ordinii, sedinte de teambuilding si de curand a fost creata o zona destinata pasionatilor de sporturi moto pe teren accidentat.
-Aisoft : poti veni cu prietenii sa incerci un sport inedit prin care simulezi actiuni armate si folosesti arme de airsoft. Actiunile se pot desfasura pe timp de zi sau noapte si complexitatea acestora este data de experienta celor care participa la aceste sedinte. Zona special amenajata in acest scop va ofera senzatii unice, multa adrenalina si o distractie pe cinste. In cazul in care nu dispui de echipamentul necesar, poti inchiria arme de airsoft . Astfel o sedinta de 3 ore care includ ichirierea bazei, pusca si ochelari te costa 40 lei. Pe langa asta , munitia folosita(bile de 6mm) costa 12 lei/1000 bile! In cazul in care folosesti echipament propriu, platesti doar 35 lei, iar in cazul in care vrei sa practici acest sport in mod regulat exista variante excelente de abonament.
-Poligon antrenament pentru arme neletale- pentru aceasta activitate va rugam sa contactati reprezentantii firmei. Aceasta activitate este supravegheata de un instructor de poligon si exista posibilitatea angajarii tintelor in regim static sau dinamic. Complexitatea acestor activitati este creata de experienta unor oameni atestati ca Range Officer Instructor IPSC(International Practical Shooting Confederation) iar cei pasionati vor fi indrumati si inscrisi in IPSC ROMANIA in urma unor cursuri specializate pentru arme letale.
-Tir arcul- pentru cei care detin arcuri exista posibilitatea practicarii acestui sport intr-o zona sigura
-Tir aer comprimat
-Paintball
-MOTORSPORT-poti veni cu ATV-ul propriu, cu BUGGY, QUAD-ul,ECHIPAMENT MOTOCROSS, PARAMOTORUL si altele
-Pentru copii si adulti exista varianta unor cursuri de baza pentru dobandirea tehnicilor de manipulare a armelor pentru sport sau autoaparare
-Cursuri destinate POLITIEI si FIRMELOR de SECURITY( va rugam sa va adresati conducerii centrului prin e-mail)

In campus exista terasa destinata publicului unde se pot servi bauturi racoritoare. De asemenea exista posibilitatea camparii cu corturi proprii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s