DS Team

481965_354374971308199_1968456580_n (1)
DEFENCE SPEC TEAMS:
In cadrul centrului nostru functioneaza echipe profesioniste care practica sporturi militare, participa la concursuri nationale sau internationale si activeaza in tirul dinamic cu arme letale. Din motive obiective nu vom dezvalui identitatea acestora. Baietii spun ca singurul lucru care conteaza este TEAM WORK! Sunt modesti, cu profesii diferite, energici si curajosi. Accepta orice provocare si considera ca ceea ce fac inseamna nu doar sport si sanatate ci si un pas inainte in protectia familiei si a apropiatilor. Antrenamentele in sporturile militare transforma si responsabilizeaza, te disciplineaza si te educa.
ALPHA TEAM- prima echipa DS participa exclusiv la concursuri de tipul SWAT CHALLENGE. Astfel in 2010 echipa a castigat locul 1 in la INTERNATIONAL SWAT SHOOTING/TACTICAL SITUATIONS-BUCHAREST-ROMANIA un concurs dificil cu probe speciale care includeau trageri dinamice, rapel/30m, fortare curs apa, scufundare si deplasare in mlastina… Locul 2 a fost obtinut de alta echipa tactica din Timis antrenata la centrul nostru si formata din luptatori ai trupelor speciale.
BRAVO TEAM- a doua echipa DS a participat la cateva concursuri unde a ocupat locurile 1 sau 2. Niciodata aceasta echipa nu a ocupat un loc inferior ceea ce demonstreaza multa seriozitate si profesionalism. Astfel in ultimul an (2012) echipa a castigat cel mai important concurs de airsoft din Romania (IRON TEAM ROUMANIA 2012) precum si probele de duel de foc(CLUJ) sau STRIKE FORCE 2012(CLUJ). Pasionati de tehnica armelor, membrii Bravo Team au participat si la prima etapa IPSC ROMANIA-PISTOL glont-9mm unde cei 6 s-au clasat intre primii 10…
CHARLIE TEAM si DELTA TEAM sunt in faza de a-si alege componenta. Pregatim inca doua echipe din a caror componenta poti face si TU parte. Vino la cateva sedinte de airsoft extrem, arata ce stii, fii serios si fa fata cerintelor dupa care vom sta de vorba! Ai sansa sa faci parte din familia DEFENCE SCHOOL! Ai sansa sa practici sporturi militare, ai sansa sa inveti ceea ce putini oameni din Romania stiu…
Asteptam in continuare invitatii si provocari la competitii sportive serioase pentru care va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s