Evenimente

recl-tactical.jpgnight ops In fiecare seara de vineri a saptamanii centrul nostru organizeaza AIRSOFT EXTREM care se deruleaza noaptea.
Pe un fond sonor adecvat, intr-o zona cu preponderenta urbana sunt simulate misiuni ale trupelor speciale de infiltrare, scotocire, asasinare, deminare, recuperare, asalt sau lichidare totala.Unele misiuni au la baza actiuni reale celebre care ne inspira si vom face totul ca atmosfera sa aduca pe cat posibil cu un antrenament real. Zone intunecate alterneaza cu zone de semiintuneric sau lumina, cladiri fantomatice, cadavre(manechini), camere obscure si fumul te invaluie intr-o aura misterioasa si infricosatoare. In plus exista DUSMANII care te asteapta…
Veti avea parte de focuri, fum, sunet, explozii, lumini si tot arsenalul necesar pentru a-ti transmite starea de tensiune si panica. Vei simti din plin atmosfera luptei, emotiile si adrenalina te vor face sa nu uiti aceasta SEARA SPECIALA.

In fiecare zi de sambata sau duminica a saptamanii poti veni cu prietenii in zona de lupta care imita JUNGLA! Aici te confrunti cu teroarea confruntarii in vegetatia deasa presarata cu gropi de obuze, tuneluri de arbusti, cazemate si capcane. Paradisul lunetistilor si al vanatorilor de capete…visul evadatilor si al commandourilor ucigase! Te vor insoti fumul sau ceata intr-o aventura emotionanta in INFERNUL VERDE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s