SHOP MILITARY

Magazinul nostru din Timisoara, unul dintre cele mai frumoase magazine din Romania de echipamente militare este situat pe Calea Aradului 142(vis-a-vis de UTT) langa magazinul de mobila Stadex. Recomandam celor din zona sa ne viziteze intrucat in varianta online adeseori oferta este incompleta.
In oferta noastra exista produse originale militare ale producatorilor renumiti din Europa sau SUA, precum si o gama larga de arme de airsoft sau autoaparare.
Incepand de la bocanci tactici sau vanatoare si continuand cu pantaloni, tricouri, camasi, vestoane, combinezoane SWAT sau de pilot, palarii, sepci, casti( training, otel, kevlar), manusi tactice(neopren, kevlar), echipament camo lunetist, cutite vanatoare sau tactice, baionete, topoare,lopeti, articole autoaparare, corzi commando, accesorii militare, ceasuri, teci pistol, veste tactice modulare sau clasice, curelem centuri, genunchiere si cotiere, ochelari tactici sau balistici, articole supravietuire, oferta fiind complectata cu pistoale airsoft( aer comprimat), pusti airsoft sniper sau electrice automate sau semiautomate.
In categoria armelor de airsoft sau antrenament, firma noastra va garanteaza cel mai bun raport pret/calitate, majoritatea acestora fiind varfuri de gama cu upgrade de fabrica si puteri intre 100-170m/sec. Nu comercializam produse de categoria celor a caror fiabilitate nu este garantata de catre DEFENCE SCHOOL.
airsoft copy<

2 comentarii la “SHOP MILITARY

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s