Team building

swat_night1

COEZIUNEA influenteazA PERFORMANTELE iar acumularea performantelor influenteaza pe mai departe coeziunea. De asemenea, PRODUCTIVITATEA unei echipe este mai mare mare decat cea care ar rezulta din eforturile individuale ale membrilor care lucreaza separat, pentru că SPIRITUL DE ECHIPA potenteaza efortul individual.
S-a dovedit ca oamenii motivati transforma companiile bune în companii EXCELENTE! Fie ca doriti sa motivati oamenii prin activitati ce presupun intarirea relatiilor in cadrul echipei sau prin crearea unor contexte care presupun identificarea de strategii nonrutiniere de rezolvare a situaţiilor dificile sau chiar depasirea propriilor limite, evenimentele organizate de noi va asigura atingerea obiectivelor propuse.
Si acest lucru se intampla pentru ca oferim servicii personalizate, care combina obiectivele de dezvoltare ale echipei cu… DISTRACTIA : team building, team adventure, team events sau training.
Descriere
Dezvoltă încrederea şi succesul echipei tale printr-un program de activităţi conceput să crească coeziunea, cooperarea şi abilităţile de comunicare din cadrul echipei! Sedintele de airsoft extrem sunt orientate pe descoperirea, dezvoltarea şi exersarea abilităţilor echipei, într-un context distractiv şi securizant.
Activităţile de team building permit membrilor echipei să păşească într-un spaţiu în care oamenii îşi pot asuma diferite roluri şi pot experimenta noi modalităţi de a lucra împreună. De la exerciţii strategice până la cele cu multă adrenalină, programele noastre de teambuilding cuprind activităţi adaptate pentru echipe din orice domeniu de activitate şi nivel de dezvoltare.
Beneficii Team Building
Consolidarea echipelor de lucru şi a relaţiilor interpersonale din cadrul organizaţiei
Creşterea implicării şi a responsabilizării angajaţilor
Creşterea productivităţii echipei atunci când bugetul companiei nu permite creşterea salariilor sau în perioade de vârf
Creşterea motivaţiei echipei
Creşterea sentimentului de apartenenta la organizatie şi reducerea fluctuaţiei de personal
Îmbunătăţirea imaginii interne a companiei şi ameliorarea climatului intern
Creşterea calităţii serviciilor oferite şi a producţiei
Toate aceste beneficii sunt demonstrate eficient ca urmare a unor sedinte de activitati specifice centrului nostru. Mari concerne internationale ca Microsoft, Deutche Telekom sau British Mail folosesc asemenea campusuri ca modalitate de sudare si eficientizare a echipelor proprii.
Nu ezitati sa ne contactati pentru un TEST DE REZISTENTA!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s